۷۶ هزار میلیارد ریال سهم آورده متقاضیان مسکن ملی
به گزارش وقت خبر، محمود شایان با اشاره به افزایش سقف تسهیلات ساخت مسکن گفت: در حال حاضر سقف تسهیلات ساخت مسکن به روشهای معمول ۲۰۰ میلیون تومان به ازای هر واحد مسکونی است که امسال سقف تسهیلات مسکن برای سازندگانی که از فناوریهای نوین در فرایند ساخت استفاده کنند بیش از دو برابر و به ۴۵۰ میلیون تومان افزایش پیدا کرده است.
شایان گفت: از انبوهسازان دعوت میکنم که با توجه به شکاف عرضه با تقاضای مسکن از این تسهیلات ویژه بانک عامل حوزه مسکن بهره ببرند تا بتوانیم به تدریج عقبماندگیهای تولید مسکن در کشور را جبران کنیم.
وی درباره میزان عقبماندگی عرضه از تقاضای مسکن طی سالهای گذشته گفت: در حالی که سالانه باید حداقل یک میلیون واحد مسکونی در کشور ساخته و تولید میشد اما طی سالهای گذشته این میزان به کمتر از ۴۰۰ هزار واحد رسیده است.
مدیرعامل بانک تخصصی بخش مسکن افزود: در همین راستا افزایش سقف تسهیلات ساخت برای واحدهای دارای فناوری نوین به ۴۵۰ میلیون تومان به ازای هر واحد مسکونی، مشوق بانک مذکور برای تحریک سمت عرضه است و یک فرصت مناسب برای انبوهسازان خواهد بود.
شایان همچنین درباره مشارکت بانک در تأمین ملی پروژههای سراسری گفت: در این حوزه بانک عامل بخش مسکن در قالب برنامه اقدام ملی مسکن نسبت به تأمین مالی تعدادی از واحدهای مسکونی اقدام کرده است.
وی گفت: در این زمینه متقاضیان برای اینکه بتوانند از ابتدا در پروژه مشارکت داشته باشند ۴۰ میلیون تومان سهمالشرکه خود را واریز کنند که تاکنون بیش از ۷۶ هزار میلیارد ریال از سهم آورده متقاضیان توسط ۱۰۸ هزار و ۶۴۳ نفر واریز شده است.
مدیرعامل بانک تخصصی مسکن ادامه داد: از منابعی که از سوی متقاضیان برای ساخت مسکن ملی واریز شده، تاکنون نزدیک به ۲۰ هزار میلیارد ریال از این منابع مردم به پروژهها اختصاص یافته است. ضمن اینکه حدود یکهزار و ۱۱۴ میلیارد ریال از منابع مالی بانک تزریق شده است.
شایان با بیان اینکه استقبال خوبی از این طرح شده است، تاکید کرد: بانک به تعهدات خود پایبند است و امیدواریم بتوانیم در بازه زمانی مشخص واحدهای مسکن ملی را تکمیل و به متقاضیان واگذار شود.
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰