آزمایش خودروی پرنده توسط چینی ها
به گزارش وقت خبر، خودروهای پرنده از دههها قبل در کره خاکی ظهور پیدا کرده، با این حال، تا کنون از آنها به طور گسترده استفادهای نشده است. اشتفان کلاین، مخترع و فیزیکدان معروف آلمانی ساکن در اسلواکی اخیراً به ساخت یک نوع خودروی دو منظوره پرداخته که از قابلیت تردد در خیابانهای اطراف یا پرواز در هوا برخوردار است. وی از طریق این خودروی پرنده، زمان مسافت رسیدن به مقصد را از نقاط مختلف به حدود نصف رسانده است، به طوری که در مرحله آزمایشی خودرو، شخصاً مسیر بین فرودگاه بینالمللی نیترا و فرودگاه براتیسلاوا را تنها در مدت زمان ۳۵ دقیقه سپری کرد.
در ساخت خودروی پرنده جدید اسلواکی از موتور بی ام و بهره گرفته شده است و برای به حرکت درآمدن آن، همچون سایر خودروها از بنزین استفاده میشود. این پرنده زیبای پیشرفته، در سفر آزمایشی خود توسط خود سازنده، تا ارتفاعی بیش از دو هزار و ۵۰۰ متر از سطح زمین بالا رفت و با سرعت ۱۹۰ کیلومتر در ساعت، به مقصد خود در فرودگاه براتیسلاوا رسید. خودروهای دوگانه اسلواکی تنها ظرفیت جای دادن دو نفر با حداکثر وزن ۲۰۰ کیلوگرم برای هریک، را دارد که البته کلاین از طراحی نوع چهارنفره آن نیز در آینده نزدیک خبر داده است.
آزمایش خودروی پرنده چینی
اگر فاصله ۱.۳۷۸ اینچی معادل ۳۵ میلی متر را پرواز حساب کنیم، میتوانیم بگوییم دانشمندان چینی یک ماشین پرنده ساختند.
به گزارش خبرگزاری شینهوا چین، این خودرو در واقع آزمایشی در زمینه فناوری شناور مغناطیسی است که به منظور طراحی جاده و اقدامات ایمنی برای رانندگی با سرعت بالا انجام گرفته است.
محققان دانشگاه جنوب غربی جیائوتنگ یک ریل رسانا را در امتداد جادهای به طول ۸ کیلومتر برای آزمایش گذاشتند. هشت وسیله نقلیه از یک آرایه مغناطیسی دائمی در زیر خود بهره میبردند.
در ابتداییترین حالت، سیستمهای مگلو یا همان مغناطیسی از آهنرباهایی استفاده میکنند که یکدیگر را دفع میکنند. با تنظیم میدان مغناطیسی، چیزی شبیه قطار یا در این مورد یک ماشین، میتواند در این مسیر حرکت کند. در این فناوری میتوان به سرعتهای بالا دست پیدا کرد. طبق گزارشها دانشمندان در یک آزمایش به سرعتی نزدیک به ۱۴۳ مایل در ساعت معادل ۲۳۰ کیلومتر در ساعت دست پیدا کردند.
در ویدیویی که منتشر شده نشان داده میشود که هیچ کنترلی برای فرمان وجود ندارد، زیرا افراد داخل خودرو مسیر از پیش تعیینشدهای را دنبال میکنند.
در حالی که ایجاد یک وسیله نقلیه با قابلیت حرکت با نیروی مغناطیسی ایده جدیدی است، اما فکر کردن به اینکه چگونه ممکن است ظاهر شود چندان نو و جدید نیست. در سال ۲۰۱۷ رنو به یک دانشجوی طراحی صنعتی در کالج هنری سنترال سنت مارتینز در لندن برای وسیله نقلیه معلق مغناطیسی جایزه داد.
برچسب ها :خودرو ، خودروی پرنده ، وسیله نقلیه
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰