سوختگی در«چهارشنبه آخر سال» چه بلایی به بدن وارد می کند؟
فوق تخصصی جراحی سوختگی گفت: سوختگیهای وسیع، خردشدگی مفاصل، آسیب شدید به تاندونها و اندامهای صورت و کوری از جمله عوارض استفاده از مواد محترقه است.
به گزارش وقت خبر . سیداسماعیل حسن پور، فوق تخصصی جراحی پلاستیک، ترمیمی و سوختگی و عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی درباره اقدامات مراکز درمانی برای چهارشنبه آخرسال، عنوان کرد: هر سال برای مجروحان این مراسم در بیمارستانها ظرفیت ایجاد میکردیم و تمام کادر درمانی و پرسنل آماده باش کامل بودند، اما امسال پرسنل با تمام قوا برای مقابله با بیماری کرونا در تلاش هستند و بخش اعظمی از ظرفیت بخش ها به این بیماری اختصاص دارد.
فوق تخصصی جراحی پلاستیک، ترمیمی و سوختگی با اشاره به مواردی که در سالهای اخیر به علت شرکت در مراسم چهارشنبه آخر سال به بیمارستانها مراجعه میکردند، ادامه داد: در سالهای اخیر با نزدیک شدن به روز سه شنبه آخر سال مجروحان بسیاری را به علت انفجار مواد محترقه در بیمارستان پذیرش میکردیم و حتی در بسیاری از مواقع افرادی که فقط نظاره گر مراسم افراطی این روز بودند در لیست بیماران قرار می گرفتند.از همین رو، شاهد جراحتهایی بودیم که درمان آنها اغلب به بهبودی کامل ختم نمیشد و افراد با معلولیت به جامعه باز میگشتند.
وی سوختگیهای وسیع، انفجار اندامها، خردشدگی مفاصل، آسیب شدید به تاندون ها و بافت پوست، آسیب شدید به اندامهای صورت و کوری را از جمله عوارض استفاده از مواد محترقه در مراسم چهارشنبه آخرسال دانست.
عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی نقش رسانهها و نیروی انتظامی را در افزایش آگاهی مردم و کاهش تلفات این روز بی بدیل دانست و گفت: صدا وسیما و سایر خبرگزاریها میتوانند با اطلاع رسانی به موقع و صحیح، آمار مجروحان را به صفر برسانند؛ البته تاکنون تلاشهای این ارگان ها به نتایج مطلوبی رسیده است.
حسن پور با توصیه اکید به مردم برای ماندن در منزل، افزود: هموطنان میتوانند با در خانه ماندن و رعایت اصول بهداشت اولیه، در کاهش درگیری کادر درمان در این شرایط بحرانی سهیم باشند.
وی در خصوص شرایط مراکز درمانی و پذیرش مجروحان احتمالی به مناسبت چهارشنبه آخر سال، عنوان کرد: به علت شیوع ویروس کرونا، از پذیرفتن بیماران الکتیو امتناع کردهایم و بخش اعظمی از ظرفیت بیمارستان را به رسیدگی به بیماران کرونایی اختصاص داده ایم.
عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی یادآور شد: از طرفی نگهداری از این بیماران نیازمند تمهیداتی است که در عمل رسیدگی به سایر بیماران را دشوار میکند؛ چراکه بخش ها، راهروها، وسایل حفاظتی و بهداشتی، سرویس ها و سایر موارد مرتبط با بیماران کرونایی باید از سایرین جدا باشد.
حسن پور کادر درمان را خدمتگزار مردم خواند و گفت: به هر حال در هر شرایطی مراکز درمانی باید برای ارائه خدمت به مردم آماده باشند/.فارس
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 1 در انتظار بررسی : 1 انتشار یافته : ۰