وضعیت بحرانی آمریکا و عدم آمادگی برای مقابله با کرونا

Print Friendly, PDF & Email

با بالا رفتن شمار مبتلایان و قربانیان ویروس کرونا، آمریکا با معضل کمبود تجهیزات پزشکی روبرو شده و بسیاری از کارشناسان پزشکی هشدار داده‌اند که این کشور برای مقابله با این ویروس آمادگی ندارد.

کد خبر : 2507
تاریخ انتشار : یکشنبه 3 فروردین 1399 - 20:49
وضعیت بحرانی آمریکا و عدم آمادگی برای مقابله با کرونا
Print Friendly, PDF & Email

 

به گزارش وقت خبر. بالارفتن تعداد مبتلایان به ویروس «کرونا» در ایالات متحده آمریکا، کادر درمان و پزشکی و مقام‌های ایالتی آمریکا در خصوص معضل کمبود تجهیزات پزشکی هشدار داده‌اند.

بنا به گزارش شبکه «سی ان ان»، دکتر «مگان رانی» یکی از پزشکان آمریکایی بخش اورژانس در خصوص کمبود تجهیزات پزشکی گفت: «اگر تعداد ماسک‌ها و گان‌های موجود را افزایش ندهیم، دیر یا زود، اکثر کارکنان خط مقدم درمان آلوده (به کرونا) خواهند شد».

وی ادامه داد: «ما تجهیزات کافی در اختیار نداریم و در حقیقت در حال ا ستفاده مجدد از تجهیزات هستیم-مراکز کنترل و پیشگیری از بیماری آمریکا در حال حاضر چنین پیشنهادی (استفاده مجدد از تجهیزات پزشکی) را می دهد اما این پیشنهاد فقط به خاطر این است که ما تجهیزات کافی در اختیار نداریم. در زمان‌های معمول، چنین چیزی استاندارد نیست».

در شهر نیویورک که هم‌اکنون مرکز شیوع کرونا در ایالات متحده آمریکا به حساب می آید، «بیل دو بلاسیو» شهردار نیویورک از ترامپ درخواست کمک کرده است و گفته است که تنها برای چند هفته آینده، تجهیزات کافی در اختیار دارند.

«اندرو کومو» فرماندار ایالت نیویورک اعلام کرد که دو میلیون ماسک «ان ۹۵» برای خرید شناسایی کرده است که یک میلیون ماسک به نیویورک فرستاده خواهد شد و ۵۰۰ هزار ماسک نیز به «لانگ آیلند» فرستاده می‌شود.

پیشتر کومو اعلام کرده بود که قیمت ماسک‌ها به طور معمول ۸۰ سنت است ولی هم‌اکنون قیمت آنها به چهار دلار افزایش یافته است اما «ما به آنها نیاز داریم».

طبق این گزارش، ماسک‌ها از نقاط مختلف و صنایع مختلف از جمله صنف دندانپزشکان و نجاران به کارکنان بخش مراقبت های بهداشتی اهدا می شود. «مایک پنس» معاون ترامپ روز شنبه اعلام کرد که شرکت «اپل» نیز ماسک‌هایی را به کادر درمان و پزشکی اهدا کرده است.

مراکز کنترل و پیشگیری از بیماری آمریکا در دستورالعمل جدید خود در هفته جاری اعلام کرد آندسته از تجهیزاتی که با «بحران» روبرو است، باید گزینه‌هایی را برای مقابله با این کمبودها در نظر گرفت که این گزینه‌ها «متناسب با استانداردهای مراقبتی آمریکا نیست و شامل استفاده مجدد از ماسک‌ها یا استفاده از ماسک‌های خانگی» می‌شود که از موادی چون باند و شال گردن ساخته می‌شود.

بیمارستان‌ها نیز در پی مواجهه با مشکل کمبود تجهیزات به شیوه‌هایی چون استرلیزه کردن ماسک‌های قبلاً استفاده شده برای استفاده مجدد روی آورده‌اند.

طبق نظر کارشناسان که در مجله پزشکی «نیوانگلند» به چاپ رسیده است، شیوع ویروس کرونا در ایتالیا که در مقایسه با آمریکا از تخت‌های بیمارستانی بیشتری برای بیماران برخوردار است، نمایانگر فقدان آمادگی آمریکا برای مقابله با کووید-۱۹ است.

دکتر «لیزا روزنبائوم» متخصص قلب و عروق بیمارستان بریگام و بیمارستان زنان در بوستون در این یادداشت گفت: «گرچه سیستم سلامت ایتالیا بسیار مورد توجه است و به ازای هر هزار نفر، ۳.۲ تخت بیمارستانی دارد (در مقایسه با آمریکا که به ازای هر هزار نفر ۲.۸ تخت بیمارستانی دارد)، این کشور نتوانسته به طور همزمان نیازهای تعداد زیادی از بیماران با حال جسمانی وخیم را برآورده کند».

یکی از کارشناسان اوایل هفته جاری به سی ان ان گفت که آمریکا در آماده‌سازی‌های خود برای مقابله با ویروس کرونا «دو ماه عقب‌ است».

دکتر «اریک تونر» که در مرکز امنیت درمان دانشگاه «جانز هاپکینز»، مطالعات مربوط به آمادگی‌های بیمارستانی را انجام می‌دهد، گفت: «من واقعاً فکر می‌کنم این مسئولیت اساسی دولت بوده که خیلی قبل‌تر و پیش از این در این خصوص (کمبود تجهیزات پزشکی) اقدامی انجام می‌داد».

دکتر «دیوید هیل» پزشک مراقبت‌های ویژه ریوی و سخنگوی انجمن ریه آمریکا در این خصوص گفت که کمبود کادر درمان حتی خیلی زودتر از اتمام تجهیزات پزشکی رخ خواهد داد.

وی در این خصوص توضیح داد: «بخشی از این (کمبود کادر درمان) به واسطه خسته شدن پرسنل ما است. خدمات درمانی پیچیده است و افراد وقتی زیادتر از حد کار می‌کنند، مرتکب اشتباه می‌شوند».

دکتر «پیتر هاتز» یکی از اساتید و رئیس مدرسه ملی طب گرمسیری در دانشکده پزشکی بیلر تصریح کرد که اگر کارکنان کادر درمان بیمار شوند، «همه چیز خیلی سریع از هم می‌پاشد».

نگرانی‌ها از کمبود تجهیزات پزشکی در آمریکا در حالی رو به افزایش است که ویروس کرونا در این کشور به سرعت در حال شیوع است و طبق جدیدترین آمارها، تعداد قربانیان ویروس با افزایش ۴۶ نفری به ۳۴۸ مورد و تعداد مبتلایان به این ویروس با افزایش ۲۶۶۰ نفر به مجموع ۲۶ هزار و ۸۶۷ نفر

رسید./ فارس

 

 

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.