استفاده بهینه از محدودیت مصرف انرژی در فولاد اکسین خوزستان

۱۱هزار و ۶۰۰ نفر ساعت عملیات تعمیراتی در ۲ماه/۹۰درصد عملیات اورهال انجام شد

همزمان با اعمال محدودیت مصرف انرژی و کاهش مدت زمان تولید، ۱۱ هزار و ۶۰۰ نفر ساعت عملیات تعمیرات و تعویض قطعات در شرکت فولاد اکسین خوزستان با هدف استفاده بهینه از زمان توقف تولید، انجام شد.
کد خبر : 25992
تاریخ انتشار : شنبه 4 شهریور 1402 - 10:51
۱۱هزار و ۶۰۰ نفر ساعت عملیات تعمیراتی در ۲ماه/۹۰درصد عملیات اورهال انجام شد
Print Friendly, PDF & Email

به گزارش وقت خبر به نقل از روابط عمومی شرکت فولاد اکسین خوزستان، محسن ابوعلی معاون فنی و بهره برداری شرکت در گفتگو با روابط عمومی گفت: با توجه به محدودیت مصرف انرژی از ابتدای تابستان امسال تاکنون و توقفات ناشی از کاهش مصرف برق، تولید در ساعت پیک مصرف برق متوقف و عملیات تولید و بهره برداری از خط تولید تنها ۸ الی ۱۲ ساعت در روز انجام می‌گرفت.

وی افزود: بر همین اساس معاونت فنی و بهره برداری شرکت فولاد اکسین به منظور استفاده بهینه از زمان توقف، با هماهنگی و برنامه ریزی از پیش انجام شده در ساعات توقف تولید، اجرای عملیات‌های تعمیراتی را در دستور کار خود قرار داد، به طوری که از ابتدای تیرماه تاکنون، ۳۶ عملیات تعمیراتی در قالب ۹۵۰ فعالیت تعمیراتی، توسط ۱۵ گروه عملیاتی و به میزان ۱۱ هزار و ۶۰۰ نفر ساعت انجام شد.

ابوعلی ادامه داد: از مجموع ۳۶ عملیات تعمیراتی، ۲۴ تعمیرات ۶ساعته و ۱۱ تعمیرات ۱۴ساعته صورت گرفت.
تعمیرات اساسی یا اورهال یکی از مهمترین، حساس‌ترین و در عین حال پرهزینه‌ترین اقدامات و رویداد‌ها در صنعت فولاد به شمار می‌رود که بر اساس دستورالعمل‌ها و استاندارد‌ها با توجه به مدت زمان کارکرد واحد باید انجام شود.

معاون فنی و بهره برداری شرکت گفت: به همین منظور، عملیات اورهال در شرکت فولاد اکسین خوزستان، سالانه در ۲ نوبت انجام می‌شود، از این رو، واحد‌های عملیاتی شرکت با استفاده بهینه از زمان توقف تولید و محدودیت مصرف انرژی در تابستان، در ماه‌های تیر و مرداد سال جاری، حدود ۹۰درصد از عملیات اورهال را انجام داده که همین موضوع، ضمن افزایش بهره وری و کاهش حوادث احتمالی، عملکرد تجهیزات را نیز تقویت می‌کند.
همچنین انجام فعالیت‌های تعمیراتی، آماده کاری تجهیزات را افزایش می‌دهد و توقف در فرآیند تولید را تا پایان سال به حداقل می‌رساند.

ابوعلی در پایان اظهار داشت: در همین راستا و در ۲ ماه، عملیات تعویض غلتک‌های فیدرول ورودی و خروجی استند، تعویض کاور مجموعه فیلر استپ پلیت، تعویض مجموعه غلتک ست‌های دوم و سوم ترن تیبل ورودی، تعویض بلوک بندینگ خروجی اپراتور ساید، تعویض هاب و چهارشاخ گاردان اسپیندل پایین استند، تعویض جک‌های بک آپ بالانسینگ و تعویض هاب اسپیندل بالا از شاخص‌ترین اقدامات تعمیراتی انجام شده در ساعات خاموشی و توقف تولید بود.

برچسب ها :

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.