در گفتگو با عضو هیات نمایندگان استان خوزستان مطرح شد؛
وجود صنایع بزرگی مانند فولاد خوزستان فرصتی مهم برای توسعه صنایع پائیندستی در خوزستان است
مجید ناصرینژاد، عضو کمیسیون انرژی مجلس و نماینده مردم شادگان در گفتگو با خبرنگار وقت خبر، عنوان کرد: موفقیت صنایع بزرگ در رونق اقتصادی مناطق منوط به آن است که صنایع میانی و پائین دستی نیز متناسب با رشد و توسعه صنایع بزرگ ایجاد شود و رونق بگیرد تا بتواند نقش مهم خود را رونق اقتصادی و تولید ثروت برای این مناطق ایفا کند.
توسعه صنعت یکی از مهمترین راهکارها برای محرومیتزدایی، ایجاد اشتغال و رونق تولید است
ناصرینژاد با تاکید براینکه توسعه صنایع بزرگ نقش مهمی در اقتصاد و ایجاد اشتغال در مناطق مختلف کشور دارد، اظهار کرد: توسعه صنعت یکی از مهمترین راهکارها برای محرومیتزدایی، ایجاد اشتغال و رونق تولید است به همین دلیل مسئولان و مقامات سیاستگذار کشور بر موضوع تولید صنعتی تاکید ویژه دارند.
عضو هیات نمایندگان استان خوزستان در مجلس افزود: استان خوزستان از جمله استانهای کشوراست که با وجود ظرفیتهای ویژهای که در اقتصاد دارد از توجه ویژه برخوردار نبوده است. تمرکز صنایع بیشتر در مناطق برخوردار کشور است و به دلیل همین تمرکز حل مشکلات آنها با سرعت بیشتری انجام میشود و جذب سرمایهگذاری نیز به مناطق برخوردار بیشتر صورت میگیرد این روند در مناطق محروم برعکس است.
نقش مهم فولاد خوزستان در اشتغالزایی و توسعه استان خوزستان
عضو کمیسیون انرژی مجلس خاطرنشان کرد: استان خوزستان از نظر صنعتی و به ویژه صنایع مادری مانند فولاد جایگاه مهمی در کشور دارد و به طور مثال فولاد خوزستان به عنوان یک واحد صنعتی تولیدکننده بزرگ و مادر سالهاست که در این استان فعال بوده و نقش مهمی نیز در اشتغالزایی و توسعه استان داشته است.
وی عنوان کرد: یکی از راههای توسعه صنایع بزرگ آن است که صنایع میانی و پائین دست نیز به صورت زنجیروار ایجاد شود تا نقش مهمتری در ایجاد اشتغال و تولید ثروت ایفا کند. محدودشدن صنایع بزرگ به توسعه در همین صنایع دستاورد لازم را نخواهد داشت.
تلاش و حمایت مجلس برای توسعه صنعتی در کشور
عضو هیات نمایندگان استان خوزستان از تلاش و حمایت مجلس برای توسعه صنعتی در کشور خبر داد و افزود: یکی از مشکلات کشور در بحث صنایع دولتی جذب سرمایهگذاری است و راهاندازی واحدهای تولیدی و صنعتی نیز به دلیل الزام به اخذ مجوزهای کسب و کار با دشواری و زمان طولانی همراه است و گاهی تعداد این مجوزها به ۱۸ مجوز میرسد. این مشکلات شناسایی و آسیبشناسی شده و تلاشهای توسط دولت برای تسهیل این فرآیند در پیش گرفته شده است.
وی افزود: حمایت بانکها نیز از تامین نقدینگی و سرمیه در گردش واحدها اندک است و این شرایط سرمایهگذاران را در ادامه تولید با مشکل مواجه میکند. سرمایهگذاران زیادی طی این سالها زندگی و سرمایه خود را در مناطق محروم سرمایهگذاری کردهاند، اما متضرر شدهاند.
اهمیت پایداری و توسعه صنایع در مناطق محروم کشور
ناصرینژاد تصریح کرد: پایداری و توسعه صنایع در مناطق محروم کشور بسیار حائز اهمیت است و باید از ظرفیتهای خالی شهرکهای صنعتی ایجاد شده به درستی استفاده کرد و تلاش شود تا احداث صنایع با روند تسهیلشدهتری همراه باشد.
گفتنی است شرکت فولاد خوزستان بهعنوان دومین قطب تولید فولاد کشور طی سالهای اخیرقادر شده که اهداف تولیدی و سازمانی خود را بهخوبی محقق کند. این واحد فولادسازی در زمینه تامین نیاز داخل و همچنین بازارهای صادراتی، جایگاه ویژهای دارد و در زمینه ارزآوری یکی از شرکتهای مطرح در کشور محسوب میشود. ۱۱هزار نفر بهصورت مستقیم و ۱۰۰هزار نفر بهصورت غیرمستقیم در فولاد خوزستان مشغول به کار هستند.
برچسب ها :فولاد خوزستان
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰