مدیرعامل شرکت فولاد شادگان خبرداد:
عرضه محصول شمش فولاد شادگان در بازار از سال آینده
به گزارش وقت خبر، مهندس حسین کهزاد، مدیرعامل شرکت فولاد شادگان در بیستمین نمایشگاه بینالمللی «ایران متافو» با بیان اینکه فاز دوم توسعه کارخانه یعنی راهاندازی فولادسازی با هدف تکمیل زنجیره ارزش فولاد، از همان ابتدا در دستور کار قرار گرفت، گفت:برای اولین مرحله راه اندازی همه متخصصان ایرانی شبانه روز در حال تلاش هستند تا پایان سال به مرحلهای برسیم تا راه اندازی فولادسازی شرکت فولاد شادگان شروع شود و آماده میشویم تا سال آینده محصول شمش فولاد شادگان را در بازار عرضه کنیم.
وی به استراتژی شرکت فولاد شادگان در آینده اشاره کردو گفت:با توجه به اینکه در فولاد شایگان طرحهای زیادی برنامه ریزی شده است در افق ۱۴۰۵ چیزی حدود ۴۰۰ میلیون یورو طرح در برنامههای شرکت برنامه ریزی شده است.
برنامه ریزی فولاد شادگان برای ورود به بازار سرمایه
وی از تشکیل یک کارگروهی برای جذب سرمایه در شرکت فولاد شادگان خبر داد و افزود: از فروش اوراق تا ورود به بازار سرمایه و مشارکتهای تجاری و بحث جذب فایناس خارجی جز برنامههای شرکت است و بحث ورود به بازارسرمایه هم جز منابعی است که به آن فکر میکنیم و بعد از جمع بندی تصمیم نهایی گرفته میشود تا بحث جذب سرمایه را از کدام منابع تامین شود.
بهره برداری ۸۰۰ هزار تن فولاد تا پایان امسال
وی به فاز اول پروژه فولادسازی فولاد شادگان اشاره کرد و گفت: ۸۰۰ هزار تن فولاد تا پایان امسال به بهره برداری خواهد رسید و فاز توسعهای ما ظرفیت یک میلیون و دویست هزار تن است و خط ریخته گری و کارخانه جانبی هم در حال مناقصه هست تا نیمه اول آذرماه پیشنهادات را دریافت میکنیم.
بخش صادرات فولاد خوزستان بر عهده فولاد شادگان
وی ادامه داد: فولاد شادگان با توجه به نزدیکی به آبهای آزاد بخش صادرات هلدینگ خوزستان را بر عهده خواهد گرفت وتمرکز در این موضوع داریم تا صادرات را متمرکزتر نگاه کنیم.
کهزادی به اشتغالزایی در فولاد شادگان هم اشاره کرد و افزود: شرکت با ظرفیت نهایی که به ۲ میلیون تن برسد چیزی حدود ۲ هزار شغل مستقیم را ایجاد میکند و در صنعت فولاد به ازای هر شغل مستقیم بین ۵ تا ۶ شغل غیر مستقیم هم ایجاد میشود بنابراین فولاد شادگان با بخشهای توسعهای میتواند متولی ۱۲ هزار شغل باشد.
گفتنی است فولاد شادگان یکی از طرحهای هفتگانه فولادی کشور ﺩﺭ ﺟﻬﺖ ﺑﺮﻧﺎﻣﻪ ﺗﻮﺳﻌﻪ ﺳﻮﻡ و ﭼﻬﺎرم بود که ۶۵ درصد سهام آن به فولاد خوزستان واگذار شد و با تکیه بر توان داخلی و به روش ایرانی پِرِد و ظرفیت ۸۰۰ هزار تُن در سال ۱۳۹۶ با سرمایهگذاری شرکت فولاد خوزستان به بهرهبرداری رسید.
شرکت پس گذشت هفت سال از شروع تولید و بکارگیری دو هزار و ۴۵۰ نیروی بومی، توانست از ظرفیت هشتصد هزار تُن، عبور کند و بخش عمدهای از آهن اسفنجی مورد نیاز شرکت فولاد خوزستان را تامین کند. دسترسی به آبهای آزاد، حاملهای انرژی ارزان (آب، برق، گاز)، حمل و نقل ریلی و جادهای و نیروی متخصص بخشی از مزایای جغرافیایی شرکت فولاد شادگان است.
برچسب ها :فولاد شادگان
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰