استفاده از ظرفیت نهادهای فرهنگی برای ترویج مصرف لبنیات سالم

سید عباس هاشمی ضمن اشاره به ۷۰ سالگی برند معظم پگاه، با تأکید بر اهمیت جهاد تبیین، گفت: تبیین درست بر پایه اطلاع رسانی دقیق قرار می‌گیرد و ورود قوی به این حوزه یکی از دستور کار‌های پگاه خراسان است.
کد خبر : 37269
تاریخ انتشار : دوشنبه 12 آذر 1403 - 13:31
استفاده از ظرفیت نهادهای فرهنگی برای ترویج مصرف لبنیات سالم
Print Friendly, PDF & Email

به گزارش وقت خبر به نقل از روابط عمومی صنایع شیر ایران (پگاه)، سید عباس هاشمی در جلسه با مدیران ستاد اقامه نماز خراسان رضوی که در سالن جلسات پگاه خراسان برگزار شد، ضمن اشاره به ۷۰ سالگی برند معظم پگاه، با تأکید بر اهمیت جهاد تبیین، خاطرنشان کرد: تبیین درست بر پایه اطلاع رسانی دقیق قرار می‌گیرد و ورود قوی به این حوزه یکی از دستور کار‌های پگاه خراسان است.

هاشمی اظهار کرد: هم اکنون شایعاتی نظیر استفاده از نگهدارنده در شیر‌های با ماندگاری بلند مدت است که در مورد صنایع لبنی و تولیدات آنها در جامعه منتشر شده که نیاز است در مورد آنها اقدامات تبیینی و اطلاع‌رسانی صورت گیرد و در این راستا پگاه خراسان آماده همکاری با تمام دستگاه‌های فرهنگی است.

در این جلسه امرالله سبحانی نیا رئیس ستاد اقامه نماز خراسان رضوی با اشاره به شایعات، تأکید کرد: نیاز است در این زمینه اطلاع رسانی دقیقی به مردم صورت بگیرد و ستاد اقامه نماز آمادگی کامل برای همکاری با مجموعه پگاه خراسان در این حوزه را دارد.

در ادامه، محمد امین بابایی مدیرکل کار، تعاون و رفاه اجتماعی خراسان رضوی شرکت پگاه خراسان را شرکتی پیشرو در اشاعه فرهنگ دینی توصیف کرد و گفت: یکی از اقدامات مهم این شرکت برپایی هر ساله موکب در دهه آخر ماه صفر برای پذیرایی از زائران پیاده امام رضا (ع) است.

وی با بیان اینکه وزارت کار و مجموعه‌های صنعتی در واقع اعضای یک خانواده هستند، پگاه خراسان را به دلیل عمل به مسئولیت اجتماعی خود به عنوان یک شرکت دولتی عملکرد اقتصادی مناسبی شایسته تقدیر دانست.

برچسب ها :

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.