در خردادماه سال جاری

مقدار فروش «مارون» ۳۱ درصد افزایش داشت

در یک ماهی که از خرداد ماه گذشت، شرکت پتروشیمی مارون با دستیابی به تولید حدود ۳۰۹ هزار و ۷۲۹ تن محصول، سطح بالایی از تولیدات خود را نمایان کرد.
کد خبر : 42040
تاریخ انتشار : یکشنبه 22 تیر 1404 - 17:33
مقدار فروش «مارون» ۳۱ درصد افزایش داشت
Print Friendly, PDF & Email

به گزارش نبض بازار، علاوه بر این، “مارون” در خرداد ماه سال جاری با فروش ۱۱۱ هزار و ۲۷۸ تن از محصولات خود توانست روند روبه رشدی را به نمایش بگذارد.

بر اساس محاسبات انجام شده، مشاهده می‌شود که مقدار تولید و فروش پتروشیمی مارون در مقایسه با ماه گذشته با افزایش همراه بوده است.

تفکیک درآمدزایی ماهانه محصولات پتروشیمی مارون

شرکت پتروشیمی مارون در خرداد ماه سال جاری با عملکردی قابل قبول، موفق به شناسایی بیشترین درآمد خود از فروش «اتیلن (داخلی)» شد. این رقم بالغ بر یک هزار و ۶۱۷ میلیارد تومان بوده که نشان‌دهنده سهم قابل توجه ۳۹ درصدی از کل درآمد ماهانه “مارون” است.

پس از «اتیلن (داخلی)»، محصول «پلی پروپیلن (داخلی)» با درآمد ۸۸۳ میلیارد تومانی در جایگاه دوم قرار دارد که سهم ۲۱ درصدی از کیک درآمدی پتروشیمی مارون را به خود اختصاص داده است.

از سوی دیگر، در میان محصولات پتروشیمی مارون، «پلی پروپیلن (داخلی)» با نرخ فروش ۷۶ میلیون و ۳۹۷ هزار تومان به ازای هر تن، بالاترین قیمت را به خود اختصاص داده است. همچنین سبد محصولات شرکت پتروشیمی مارون از محصولاتی همچون پلی‌اتیلن، برش‌های پروپان، منو اتیلن گلایکول، دی اتیلن گلایکول، بنزین پیرولیز، پلی اتیلن گلایکول، پروپیلن، تری اتیلن گلایکول و … تشکیل شده است.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 1 در انتظار بررسی : 1 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.