آغاز به کار پروژه نیاز سنجی مبتنی بر شایستگی مشاغل در فولاد غدیر نی ریز

پروژه نیاز سنجی مبتنی بر شایستگی مشاغل، نمادی از هم افزایی میان صنعت و دانشگاه در شرکت فولاد غدیر نی ریز آغاز به کار کرد.
کد خبر : 46098
تاریخ انتشار : سه شنبه 25 آذر 1404 - 3:17
آغاز به کار پروژه نیاز سنجی مبتنی بر شایستگی مشاغل در فولاد غدیر نی ریز
Print Friendly, PDF & Email

پروژه تدوین اطلس آموزش مبتنی بر شایستگی مشاغل این شرکت با حضور مدیران و معاونان شرکت و نمایندگان گروه نوآوری هوشمند سنجشِ معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه تهران برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل شرکت فولاد غدیر نی‌ریز*، این پروژه نمادی از هم‌افزایی میان صنعت و دانشگاه و گامی مؤثر در ارتقای سرمایه انسانی و پاسخگویی به نیازهای روبه‌رشد صنعت فولاد کشور به شمار می‌آید.

هدف اصلی پروژه، احصای شایستگی‌های شغلی و سازمانی و تدوین نیازهای آموزشی مرتبط با آن‌هاست. ارائه مدلی نوین و عملیاتی در این طرح، نقش مهمی در بهبود عملکرد فردی و سازمانی، افزایش بهره‌وری و
ارتقای کیفیت حرفه‌ای کارکنان دارد.

مأموریت پروژه، طراحی و استقرار نظام‌های آموزشی نوین بر پایه شایستگی‌های واقعی مشاغل و توانمندسازی کارکنان برای مواجهه مؤثر با تغییرات و چالش‌های آینده است. چشم‌انداز آن تبدیل شدن به الگویی ملی و مرجعی پیشرو در حوزه آموزش‌های مبتنی بر شایستگی در صنعت فولاد کشور اعلام شده است.

این پروژه در پنج گام اجرایی شامل برنامه‌ریزی و تعیین دامنه نیازسنجی، تحلیل وضعیت موجود سازمان، احصای شایستگی‌ها و نیازهای آموزشی، تحلیل و اولویت‌بندی شکاف‌های مهارتی و طراحی و مستندسازی برنامه‌های آموزشی پیش می‌رود.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.