ویژه پذیرندگان پایانه‌های فروشگاهی و درگاه‌های پرداخت اینترنتی بانک

جشنواره “بهار رفاه” بانک رفاه کارگران آغاز شد

با هدف حمایت از پذیرندگان پایانه‌های فروشگاهی (POS) و درگاه‌های پرداخت اینترنتی (IPG) بانک رفاه کارگران و برقراری تعامل موفق و پایدار با آنان، جشنواره "بهار رفاه" این بانک برگزار می‌شود.
کد خبر : 46876
تاریخ انتشار : سه شنبه 7 بهمن 1404 - 11:55
جشنواره “بهار رفاه” بانک رفاه کارگران آغاز شد
Print Friendly, PDF & Email

به گزارش  وقت خبر به نقل از روابط عمومی بانک رفاه کارگران، این جشنواره به مناسبت عید نوروز ۱۴۰۵ برگزار می‌شود و بانک از این طریق به قید قرعه جوایزی تا سقف ۱۰۰ میلیون تومان به پذیرندگان برتر اعطاء می‌کند.

براساس این گزارش، مدت اعتبار این جشنواره تا اول اردیبهشت ماه ۱۴۰۵ پیش‌بینی شده است و تمامی اشخاص حقیقی و حقوقی پذیرنده پایانه‌های فروشگاهی (POS) و درگاه‌های پرداخت اینترنتی (IPG) بانک رفاه کارگران مشمول آن می‌شوند.

در این جشنواره عملکرد پذیرندگان پایانه‌های فروشگاهی و درگاه‌های پرداخت اینترنتی در بازه زمانی مشخص، مبنای ارزیابی قرار گرفته و براساس شاخص‌های “مبلغ تراکنش‌های پایانه یا پایانه‌ها” و “میانگین حساب یا حساب‌های متصل به پایانه” در دوره برگزاری جشنواره، امتیازدهی می‌شود.

هر یک از پذیرندگان مشروط به داشتن مبلغ تراکنش به میزان ۱۰۰ میلیون ریال، میانگین حساب ۵۰ میلیون ریال و داشتن سودآوری پایانه به میزان حداقل ۵۰۰،۰۰۰ ریال به ازای هر پایانه بر مبنای محاسبات سامانه مدیریت عملکرد پایانه‌های فروش (پایشگر) در دوره برگزاری جشنواره، می‌توانند در قرعه‌کشی شرکت کنند.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.