پیش بینی قیمت دلار با وارد شدن مرحله جدید مذاکرات در وین
بازار ارز امروز روند نسبتا باثباتی داشت و دلار با افزایش ۵۰ تومانی به ۲۳ هزار و ۸۸۰ تومان رسید. مذاکرات وین همچنان در مرکز توجه بازار ارز قرار دارد و فعالان این بازار فعلا موضعی محتاطانه نسبت به آن گرفتهاند. روند مذاکرات رو به پیشرفت است و این راه را برای صعود بیشتر نرخ دلار میبندد، اما از سوی دیگر به نظر انتظارات تورمی کف نرخها را در محدودههای بالای ۲۰ هزار تومان محکم کردهاند
به گزارش وقت خبر , انتظار میرود محور مذاکرات وین در روزهای پیشِرو به سمت بررسی متن پیشنویس توافق هدایت شود. تنظیم پیشنویس اگرچه گام نهایی در راه احیای برجام نیست، اما میتواند گام مهمی در نیل به این هدف محسوب شود. از این رو میتواند از عواملی باشد که طی هفتههای آتی زمینه تعدیل نرخ ارز را ایجاد کند.
ورود مذاکرات به مرحله جدید
فردا قرار است عراقچی، رئیس هیات مذاکرهکننده ایرانی نیز در جلسهای ویژه در کمیسیون امنیت ملی مجلس، گزارشاتی را از مذاکرات ارائه کند. ورود مجلس به این مسأله میتواند نشانی از جدی شدن این فرآیند باشد. به ویژه با توجه به آنکه هر تصمیمی در روند گفتوگوهای وین باید به لحاظ قانونی به تصویب نمایندگان مجلس برسد و در غیراینصورت جنبه قانونی ندارد. از این رو یک عامل تعیینکننده در بازار ارز میتواند نحوه واکنش کمیسیون امنیت مجلس به نتایج حاصل شده توسط تیم عراقچی باشد.
فروکش تنشهای تهران-تلآویو؟
در سوی مقابل، نگرانیهایی از مانعتراشی رژیم صهیونیستی در این مسیر ایجاد شده بود که سخنگوی کاخ سفید شب گذشته این موضوع را رد کرد. برخی مقامات نظامی و امنیتی رژیم صهیونیستی به زودی با هدف تاکید بر مخالفت با ورود مجدد آمریکا به واشنگتن سفر خواهند کرد اما کاخ سفید میگوید این سفر تغییری در موضع آمریکا درباره برجام ایجاد نخواهد کرد.
ضمنا خبری دیگر نیز در تعدیل نگرانیها موثر بود. عاموس یادلین، ژنرال ارشد رژیم صهیونیستی میگوید حمله به اطراف راکتور هستهای «دیمونا» کار ایران نبوده است.
پیام تورم نقطهبهنقطه برای بازار ارز
دلار از ابتدای هفته گذشته روندی نزولی به خود گرفت و بیش از هزار تومان کاهش را تاکنون تجربه کرده است. از آخر هفته پیش هم ادعایی که والاستریت ژورنال درباره لیست تحریمهایی که آمریکا قصد رفع آنها را دارد موجب کاهش حدودا ۳۰۰ تومانی نرخ ارز شد. اگرچه بنا به گفته نماینده روسیه در مذاکرات ایران لیست پیشنهادی آمریکا را رد کرده است، اما طرح چنین پیشنهادی، خود تاییدی بر پیشرفت رایزنیها محسوب میشود. از این رو ترمز صعود نرخ ارز را کشیده و آن را در محدودهای بسته نگه داشته است. با این حال، با شرایط متغیرهای کلان اقتصاد کشور و همچنین با توجه به رسیدن تورم نقطه به نقطه به حدود ۵۰ درصد، بسیاری از معاملهگران بازار ارز کف دلار را در همین سطوح کنونی ارزیابی میکنند. در واقع این دسته از افراد بیشتر انتظار ثبات نرخ ارز و نه ریزش آن را در صورت احیای توافق دارند.
برچسب ها :بازار ارز ، پیشبینی دلار ، دلار ، قیمت دلار
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰