بررسی مهمترین عوامل خطرساز در سبزی خردکن های خانگی – اکاالکتریک

به گزارش وقت خبر , همگام با پیگیریهای بی وقفه سازمان ملی استاندارد ایران در راستای تولید استاندارد و ایمنی این وسیله ،در این مبحث قصد داریم تا مهمترین ویژگیهای یک سبزی خردکن استاندارد را نشان دهیم

 

بررسی مهمترین عوامل خطرساز در سبزی خردکن های خانگی

سبزی خرد کن آکاالکتریک

مهمترین مشخصه یک سبزی خردکن استاندارد ، استفاده از سوئیچ قطع بایاس در سیستم راه انداز آن می باشد. به زبان ساده تر ، سیستم الکتریکی کارکرد آن بگونه ای باشد که فقط درصورت بسته شدن در و دریچه های ورودی وخروجی سبزی ، موتور روشن شده و شروع بکار نماید. این سیستم ایمنی باید به گونه ای طراحی شده باشد که تحت هیچ شرایطی حتی درصورت خطا یا اشتباه مصرف کننده ، هنگامی که احتمال تماس دست و انگشتان با تیغه های دستگاه وجود دارد، موتور روشن شود.

متاسفانه تعداد قابل توجهی از سبزی خردکن های موجود در بازار فاقد هرگونه سیستم حفاظتی در بخش در و دریچه خروج سبزی می باشند.

بررسی نتایج آزمون سبزی خردکنهای نمونه برداری شده از سطح بازار ایران تا اردیبهشتماه سال جاری  در آزمایشگاه آروین آزمای سرمد ، متاسفانه نمایشگر وضعیت نگران کننده ایمنی این وسیله می باشد.

 الف) ۷۵% از نمونه ها فاقد هرگونه سیستم حفاظتی در بخش در و دریچه خروج سبزی  ، آزمون شده 

ب)  ۱۵% از نمونه ها دارای سیستم حفاظتی ایمنی در از بالا هستند اما در خصوص امکان دسترسی به تیغه ها از دریچه خروجی سبزی ، فاقد تمهیدات لازم بوده و یا از روشهای غیر قابل قبولی استفاده کرده اند

ج) تنها نزدیک به ۱۰% از برندهای تجاری موجود در بازار در این خصوص دارای طراحی قابل قبولی بوده و آزمونهای مربوطه را پاس می کنند 

در تصویر زیر ،سبزی خردکن مورد آزمون فاقد سیستم حفاظتی در دریچه خروجی سبزی می باشد

بررسی مهمترین عوامل خطرساز در سبزی خردکن های خانگی

قبلی اولویت های بانک گردشگری در دهه آینده
بعد تماشای دربی همراه با کارکنان شرکت نفت پاسارگاد بندرعباس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *