انجمن قطعه سازان بدون قطعه سازان واقعی به مجمع میرود
انجمن قطعه سازان ايران كه قصد دارد در شانزدهم بهمن ماه سال جاري اقدام به برگزاري مجمع سالانه نمايد،

به گزارش وقت خبر ، اين انجمن بدون اطلاع اعضا، آگهي برگزاري مجمع را به ثبت رسانده و به دنبال آن است تا مجمع را با راي حداكثري اعضاي شركت كننده كه نماينده طيف خاصي از قطعه سازان است، برگزار نمايد.البته بساط پرداخت حق عضویت قطعه سازان کوچک و گرفتن رای نیز از کارهایی است که در این مجمع قبلا شائبه داشته و حالا نیز خبرهای از آن به گوش میرسد.
جالب است كه در بين اعضاي شركت كننده در اين مجمع، نام مجموعه هاي بزرگ قطعه سازان همچون آذين خودرو، كروز، رايزكو و …. كه سهمي بيش از ٤٠ درصد در تامين قطعات توليدي خودروسازان و قطعات يدكي دارند به چشم نميخورد.
قطعا استفاده یکطرفه از تریبون این انجمن در گذشته و ضربات بی خردی و سخن های نسجیده از سوی دبیر انجمن به عنوان گروگان گرفتن تولید توسط قطعه سازان و حرف های ناسنجیده در برنامه های متفاوت باعث شده این انجمن از رسمیت بیافتد به طوری که مجموعه سازه گستر با ۴۰ قطعه ساز از این انجمن خارج شد وگسستگي ايجاد شده توسط انجمن در ميان جامعه قطعه سازان بر روند توليد و اشتغال ايجاد شده در اين حوزه تاثير گذار بوده و حاي نگراني براي نهاد هاي نظارتي و مسئولين خواهد داشت.
برچسب ها :برگزاري مجمع ، قطعه سازان ، وقت خبر
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0