چرا بانک اقتصاد نوین به این روز افتاد؟

Print Friendly, PDF & Email

به گزارش “وقت خبر”اقتصاد نوین بانکی که با ۱۳ میلیارد و ۱۳۱ میلیون سهام یمی از پر سهام ترین بانکهای کشور که طی دوسال گذشته اوضاع خوبی ندارد و از سود ۳۱۷ میلیارد ریالی به زیان ۷.۶۶۵ میلیارد ریالی رسیده است.

کد خبر : 475
تاریخ انتشار : سه شنبه 30 مهر 1398 - 14:05
چرا بانک اقتصاد نوین به این روز افتاد؟
Print Friendly, PDF & Email

 

به گزارش “وقت خبر“اقتصاد نوین بانکی که با ۱۳ میلیارد و ۱۳۱ میلیون سهام یکی از پر سهام ترین بانکهای کشور که طی دوسال گذشته اوضاع خوبی ندارد و از سود ۳۱۷ میلیارد ریالی به زیان ۷.۶۶۵ میلیارد ریالی رسیده است.

بدون شک مجموعه ای از عوامل در این نمودار سراشیبی دخیل بوده اند که البته هرکدام آنها المانهای خود را برای مدیران بانک فرستاده اند اما اینکه با توجه به آنچه که در حال وقوع است بتوان راه حلی داشت یا خیر موضوعی است که جای چکش کاری دارد.

بانک اقتصاد نوین در حال حاضر ۱۹ شرکت زیر مجموعه دارد که با توجه به صورتهای مالی سه ماهه ۹۸ این بانک کاهش ۱۷ درصدی درآمدهای مشاع  طی یکسال گذشته نشان از به سنگ خوردن تیر بنگاهداری این بانک دارد.

موضوع افزایش هزینه های اقتصاد نوین یکی دیگر از مسائلی است که می تواند در وضعیت فعلی بانک مؤثر باشد. افزایش هزینه های کارکنان ، هزینه های اجرایی و هزینه های مشکوک الوصول در مجموع به میزان ۵۳ درصد از خرداد ۹۷ تا پایان خرداد سال جاری مسئله ایست که بدون شک نیازمند مراقبت بود زیرا بانک در شرایط اقتصادی مناسبی نبود.

افزایش ۱۳ درصدی بدهی های بانک از سه ماهه ابتدایی ۹۷ تا سه ماهه ابتدایی سال جاری باز هم برایش چاره ای اندیشیده نشد و در نهایت شاهد هستیم که میزان بدهی این بانک علیرغم کاهش ۱ درصدی بیش از ۴۵۵ هزار میلیارد ریال است که معادل ۹۸ درصد از دارائیهایی اقتصاد نوین را تشکیل می دهد.

کاهش ۳۹ درصدی جمع حقوق صاحبان سهام که از موارد تعیین کننده در صورتهای مالیست طی یکسال یعنی از پایان خرداد ۹۷ تا پایان خرداد ۹۸ نیز با همه ی حساسیت هایی که داشت بدون تدبیر باقی ماند.

از طرف دیگر سرمایه گذاری این بانک در بخش مسکن با وجود همه ی ناخوش احوالیهای که این بانک داشت یکی دیگر از دلایلی است که امروز شاهدیم رقم بزرگی از زیان انباشته را برای این بانک به همراه داشته است.

اما چیزی که در همین بازده ی زمانی بسیار محل بحث است افزایش ۵۲۴ درصدی زیان انباشته بانک طی همین مدت زمان است. این افزایش باعث شد تا زیان انباشته بانک از ۱.۲۲۹ میلیارد ریال به ۷.۶۶۵ میلیارد ریال برسد و با توجه به اینکه چنین افزایشی ،  بیش از حد مورد انتظار برای یک بانک می تواند باشد جا داشت برای جلوگیری انباشت رو به افزایش آن در این حجم آستین همت بالا زده شود که اینطور نبود و حالا باید نشست و منتظر بود تا ببینیم با این سوء مدیریت چه عاقبتی در انتظار اقتصاد نوین است؟

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.