نکاتی درباره شایعه سازی سلامتی رهبر انقلاب

چند نکته درباره زیر سؤال بردن سلامتی رهبر انقلاب اسلامی، را در گزارش زیر می توانید ملاحظه کنید.
کد خبر : 18962
تاریخ انتشار : چهارشنبه 20 مهر 1401 - 17:22
نکاتی درباره شایعه سازی سلامتی رهبر انقلاب
Print Friendly, PDF & Email

به گزارش وقت خبر، چندی است که ضدانقلاب داخلی و خارجی و همچنین بعضی از رسانه‌های به‌ظاهر معتبر خارجی و بین‌المللی که نویسنده‌های ایرانی در آن‌ها فعالیت می‌کنند، دروغ‌ها و شایعاتی را مطرح می‌کنند که جای تعجب دارد، زیر به سرعت، دروغ آن‌ها مشخص می‌شود و اعتبارشان زیرسوال می‌رود.

 

چندی پیش یکی از عناصر ضدانقلاب در فضای توییتری، شایعی مبنی بر بیماری رهبر انقلاب را مطرح کرد و به دنبال این شایعه و عدم دیدار خبرگان رهبری با ایشان در هفته گذشته، دیگر رسانه‌های ضدانقلاب در فضای شبکه‌های اجتماعی برای گسترش این شایعه وارد عمل شدند.

 

در این رابطه مهدی فضائلی، عضو دفتر نشر رهبر انقلاب در یادداشتی نوشت: شایعه سازی و شایعه پراکنی درباره سلامتی رهبری انقلاب سابقه‌ای طولانی دارد، نخستین بار در دوران امام راحل این حربه بکارگیری شد و بخصوص دو رادیوی عراق و رژیم صهیونیستی هرازچندگاهی این موضوع را داغ می‌کردند.

این ترفند در دوران زعامت حضرت آیت الله خامنه‌ای (مدظله العالی) نیز ادامه پیدا کرد، نه الآن که ایشان ۸۳ ساله هستند، بلکه از سال‌ها پیش!

اولین باری که بنده بخاطر می‌آورم، مربوط به حدود ۱۶ سال قبل است، یعنی زمانی که ایشان حدوداً ۶۸ ساله بودند! «مایکل لدین»، از اعضای مؤثر مؤسسه «امریکن اینتر پرایز» که برخی او را مسئول طرح براندازی جمهوری اسلامی ایران معرفی می‌کردند، در تاریخ ۱۰ ژانویه ۲۰۰۷ مصادف با ۲۰ دی ماه سال ۱۳۸۵ این شایعه را ساخته و پرداخته کرد و سپس برخی شبکه‌های خبری مانند فاکس نیوز که زیر نظر پنتاگون عمل می‌کند و برخی خبرگزاری‌های غربی دیگر، آن را دنبال کردند.

با توجه به گسترش این شایعه در آن زمان، ما در خبرگزاری فارس تصمیم گرفتیم برای اولین بار درباره سلامتی حضرت آقا گزارش خبری تهیه کنیم که بسیار مورد توجه قرار گرفت و آن شایعه هم خنثی شد.

فردی تجزیه طلب به نام محمد مجید اهوازی نیز از سال ۲۰۱۴ بار‌ها تلاش کرده است به این شایعه دامن بزند.

در هفته‌های اخیر و هم‌زمان با اغتشاشات نیز این ترفند یک‌بار دیگر از سوی روزنامه ظاهراً معتبر نیویورک تایمز و مؤسسه امریکن اینترپرایز تکرار گردید و مورد بهره‌برداری شبکه‌های مثلاً حرفه‌ای بی بی سی و ایران اینترنشنال و… قرار گرفت!

البته نیویورک تایمز دو سال پیش هم با زیرپا گذاشتن اصول شناخته شده و حرفه‌ای در انتشار خبر، وارد این ماجرا شد و اعتبار خود را هزینه کرد.

حال این پرسش قابل طرح است که این موضوع چه کارکرد‌هایی دارد که حتی چنین مجموعه‌های باسابقه و ظاهراً با اعتبار بالا حاضرند اینگونه به اعتبار خود چوب حراج بزنند؟

قبل از پاسخ به این پرسش، به نظر می‌رسد این حجم وسیع تمرکز روی رهبر انقلاب و تلاش برای زیر سؤال بردن سلامتی معظم له، دو نکته بسیار مهم را روشن می‌سازد، نخست، نقش آفرینی نهاد و شخص ولایت فقیه در صیانت از انقلاب و پیشبرد آن و مقابله با توطئه‌ها و برنامه ریزی‌های دشمن، و دوم، محبوبیت و احترامی که حضرت آیت الله خامنه‌ای نزد مردم دارند که اگر غیر از این بود، این همه تکاپو علیه ایشان لازم نبود.

شایعاتی که گاه به گاه در مورد عدم سلامتی یا حتی درگذشت رهبر معظم انقلاب تولید می‌کنند دو هدف اساسی را دنبال می‌کند؛ اول، روحیه دادن به مخالفان نظام و امیدوار کردن آن‌ها به برداشته شدن بزرگترین و مستحکم‌ترین سد و مانع آن‌ها برای نیل به اهداف شومشان و دوم، خالی کردن دل نیرو‌های دلبسته انقلاب و رهبری استوار آن در داخل و خارج کشور.

البته این شایعه به تازگی کارکرد دیگری هم پیدا کرده و آن زمینه سازی برای پرداختن به موضوع جانشینی و مشغول کردن اذهان به مباحث انحرافی است.

در مقابل این تلاش‌های مذبوحانه که بی اعتباری و کذب آن‌ها به سرعت هم معلوم شده و می‌شود، دو نکته را یادآور می‌شوم.

نکته اول از زبان رهبر انقلاب

«دشمنان نظام اسلامی شایعات مختلفی درباره فوت و بیماری درست می‌کنند تا شاید چند روزی روحیه ملت ایران را تضعیف کنند، اما آن‌ها نمی‌دانند که در ایران با یک شخص روبه رو نیستند بلکه با ملتی روبه رو هستند که در پاسخ به توطئه‌ها و حیله‌های دشمن… به خیابان‌ها می‌آیند و با فریاد‌های پرشور، قدرت و هوشیاری و استقامت خود را در دفاع از اسلام و انقلاب و ایران نشان خواهد داد»؛ و نکته دوم؛ هرچند به زبان عامیانه، عمر دست خداست، اما نزدیکان حضرت آیت الله خامنه‌ای (مدظله العالی)، وضعیت ایشان را به لحاظ بنیه بدنی و خصوصیات جسمی، سالم، قوی و بسیار شبیه مرحوم پدرشان آیت الله سید جواد خامنه‌ای می‌دانند.

آیت الله سید جواد خامنه‌ای در سال ۱۳۶۵ که وضعیت بهداشت و پیشرفت‌های پزشکی در این حد نبود و شاخص «امید به زندگی» تقریبا۶۰ سال بود، در سن ۹۱سالگی جان به جان آفرین تسلیم کرد؛ حال آنکه این شاخص در حال حاضر حدود ۷۷ سال و بالاتر از متوسط جهانی است!

ضمن اینکه اکثر قریب به اتفاق مراجع معظم تقلید فعلی نیز (که عمرشان دراز باد) به‌دلایل مختلف از جمله سبک زندگی، در سن بالای ۹۵ سالگی به‌سر می‌برند، لذا دشمنان حالا حالا‌ها این امید واهی را از سرشان بیرون کنند و بدانند بسیاری از آن‌ها خوراک مار ومور خواهند شد در حالی‌که آیت‌الله خامنه‌ای (مدظله‌العالی) همچنان پرچمدار و سکاندار انقلاب اسلامی است و ان‌شاالله آن‌را به صاحب اصلی این انقلاب تحویل خواهند داد!

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.